Leir

Leirer i Sør:

Leir er spennende og lærerikt både for deltakerne og foreldrene hjemme. Her møter en deltakere fra mange forskjellige steder, får nye venner og gjør mye artig sammen. På leir har vi alltid med mange erfarne ledere som gjør sitt ytterste for at deltakerne skal ha det bra. Hver leir får et eget preg, men noe er felles: – Spennende bibelundervisning tilpasset aldersgruppen – God mat tilberedt av kjøkkenpersonell – Gode opplevelser med aktiviteter, lek og moro

Leirer i NLM-Sør

Sommertreff:

Sommertreff er en kristen sommerleir, der Jesus står i fokus. Alle er velkommen til å bli med! SommerTreff består blant annet av bibeltimer, kveldsmøter, sosiale happenings og aktiviteter av ulike slag! På SommerTreff har vi plass til 200 deltakere, og dette betyr at det blir utrolig god stemning! SommerTreff er for deg som er mellom 13 og 16 år (8. klasse til 1. vgs)

Sommertreff

UL:

Gjennom møter, lovsang, smågrupper og aktuelle seminar ønsker vi å legge til rette for at du kan få påfyll, oppleve fellesskap, lovsynge sammen med 3000 andre, prate med flinke samtalepartnere og be sammen med venner og forbedere.

På UL kan du også få med deg konserter, aktiviteter, talkshow, treffe igjen gamle venner og kanskje stifte nye vennskap.
UL er blant de største kristne ungdomsfestivaler i Norge. Det er NLM ung som er hovedarrangør bak festivalen, i samarbeid med ImF ung.

UL