Alt er klart. Familien Tråsdahl. Japan.

Vi har alt liggende klart for oppstart av flere spennende fritidsklubber i kirkene vi samarbeider med. Japanere liker generelt å gå på fritidsklubber, og derfor vil vi bruke noe av tiden vår på å starte opp og drifte slike klubber. Vi vil knytte vårt arbeid opp til blant annet fritidsklubber med bibelstudie på engelsk, musikk-klubb, gospelkor, småbarnssang og mamma-kafé. En ungdomspreget gudstjeneste på engelsk vil vi også starte og følge opp.

Men vi som alle andre klør oss i hodet om når tid det er tjenlig å starte opp hvilken klubb. Koronapandemien gjør det ikke enkelt for folk å samles. Men det er stort for oss å stå slik klar. Stort å se og erfare at vi har menneskene i kirkene også klare og med oss i dette videre arbeidet.

Videre vil vi engasjere oss i ungdommene som allerede finnes i kirka og deres skole- og studievenner. Vi har åpnet hjemmet vårt for disse ungdommene. I hjemmet vårt har vi hatt det sosialt med både med brettspill, filmkveld og annet – og en prat om Jesus skjer bestandig når vi er samlet slik og har det godt sammen.

Ellers er vi velsignet med mange venner og andre typer relasjoner med folk i nabolaget. Det betyr mye for oss å ha kontakt med alle slags mennesker rundt oss, ikke bare dem som går til kirken. Og når oppstarten av fritidsklubbene i kirka har måttet ventet, har dette på en spesiell måte gitt oss god tid til å være sammen med og hjelpe folk i nabolaget og ellers i byen. Dette velger vi å takke Gud for.

Tone (født Hærås) og Ole Bjarne Tråsdahl